Laat je verrassen in de maand december

Advent Calendar

Een Advent Kalender om jezelf in de december maand vanaf 26 december, 25 dagen te verrassen. Gevuld met iedere dag een mooi beauty of lifestyle product. 

Ook ideaal als kerst kado voor onder de boom om aan jouw vriendin, nicht, moeder en/of dochter te geven! Iedere dag vanaf het eerste laatje, een ware happening.

Een bijzonder stevig en grote advent kalender opgemaakt met een prachtig design. De individuele vakjes zijn met alle verrassingen liefdevol gekozen.

We hebben een extra groot exemplaar gemaakt; deze Advent Kalender is maar liefst 43 x 34 x 13cm groot! En je kunt haar hierna als luxe bewaardoos gebruiken. 

Een veelheid aan verrassingen om te schenken of voor eigen verwennerij. Prachtige, exclusieve en high end lifestyle & beauty producten.

Koop nu deze Advent Kalender voor 129 euro met een waarde van 477 euro. Je opent 26 december het eerste laatje en dag erna het 2e laatje. Zo heb je totaal 25 prachtige kadootjes!

En.. niet stiekem al een laadje openen! Echt vanaf 26 december doen

Met de QR code kom je tevens op de website met desbetreffende product. Plaats je een leuke review op onze social media @meetmybrand?

Wil jij ook elke dag vanaf 26 december verrast worden?

De onderstaande geweldige partners hebben elke een verrassing verstopt in de Advent Calendar. Ben je ook nieuwsgierig of wil je iemand anders verrassen?

Koop je box nu!

Ook via Bol.com

Onze feel good initiatieven maken dat JIJ centraal staat.

Onze feel good initiatieven maken dat JIJ centraal staat.

Wil je op de hoogte gehouden van al onze mystery concepten? Schrijf je nu in en laat je iedere keer weer opnieuw verrassen!

Je bent met succes geabonneerd!