Dag 13

Aqua-Licious

Ons verhaal start in 2012. Omdat wij vonden dat er iets moest gebeuren tegen de berg plastic afval die in ons milieu belandt, door de vele plastic flesjes die dagelijks weggegooid worden. Wij vonden een handig flesje wat je kunt hergebruiken en ook nog oprollen. De perfecte fles voor onderweg! Deze moesten nog wel ‘stylish’ gemaakt worden, dus bedachten we onze eigen designs. Deze werden zo goed ontvangen dat er al snel vraag kwam naar meer producten met deze inspirerende printjes. Door onze liefde voor reizen werd het assortiment al snel uitgebreid met producten zoals Beach bags, Roundies en Beach towels. Travel in style!

Product
waterflesjes: Aqua-licious zijn duurzame waterflesjes gemaakt voor hergebruik.
Ze zijn opvouwbaar, dus eenmaal leeggedronken nemen ze geen ruimte in beslag in de tas.
Met de karabijnhaak hang je het flesje gemakkelijk aan je broek, backpack of schooltas.
Het flesje is ideaal voor onderweg, wanneer je gaat vliegen, tijdens het sporten, is festivalproof.
Of leg in de vriezer en neem mee naar het strand. De flesjes zijn gemaakt van BPA-vrij plastic en kunnen met heet water afgewassen worden of gewoon in de vaatwasser (top-rack)
Kortom: een perfecte vervanger voor het wegwerpflesje!

Inhoud: 450ml YOGAMAT: De yogamatten zijn voorzien van een inspirerend design en zijn geschikt voor alle yogastijlen binnen en buiten: ideaal voor sweaty work-outs. De mat wordt geleverd met een bijpassende draagriem.

Socialmedia Aqua-Licious
Onze feel good initiatieven maken dat JIJ centraal staat.

Onze feel good initiatieven maken dat JIJ centraal staat.

Wil je op de hoogte gehouden van al onze mystery concepten? Schrijf je nu in en laat je iedere keer weer opnieuw verrassen!

Je bent met succes geabonneerd!