Beauty Sleep Challenge

Van maandag 15 maart tot en met vrijdag 19 maart organiseren wij onze Beauty Sleep Challenge.
19 maart is het World Sleep Day.
Wij vragen daarom deze week aandacht voor slapen.
Wist je bijvoorbeeld dat wij zo’n 25 jaar van onze leven besteden aan slapen?.

“Even een schoonheidsslaapje doen,” hoor je mensen weleens. Uit onderzoek blijkt dat mensen ook echt mooier worden van slapen; wetenschappers toonden foto’s van zowel uitgeslapen als uitgeputte mensen, zonder dat erbij te vermelden. De mensen die net acht uur hadden geslapen, werden als mooier en gezonder bestempeld.

En er zijn meerdere redenen te noemen waarom slapen goed is voor onze huid. Het houdt je hart gezond, vermindert spanning en stress, maakt je alerter en slimmer, maar bovenal is slaap bedoeld om te herstellen. Vooral de huid heeft baat bij herstel, want die heeft het overdag vaak flink te verduren. Denk aan spanning, ultraviolette stralen, schadelijke stoffen en noem maar op. Om deze schade te herstellen, zijn eiwit molecules nodig en die maak je vooral aan als je slaapt.

Wij zullen per dag 2 items plaatsen op instagram account @meetmybrand
Wil je kans maken op een van deze kadootjes?
Scan de QR code en volg de instructies ♥️
Benieuwd welke beauty lover deze challenge volhoudt!
Na het einde zullen een heel prijzenpakket met alle producten verloten aan degene die de gehele challenge heeft meegedaan.
Onze feel good initiatieven maken dat JIJ centraal staat.

Onze feel good initiatieven maken dat JIJ centraal staat.

Wil je op de hoogte gehouden van al onze mystery concepten? Schrijf je nu in en laat je iedere keer weer opnieuw verrassen!

Je bent met succes geabonneerd!